Privatumo Politika - O nás

Stránky www.estaczech.com nejsou spojeny s vládou USA. Nabízíme informace vztahující se k procesu žádosti ESTA a pomáháme cestujícím získat ESTA cestovní povolení do Spojených států amerických.

Návštěvou našich webových stránek se dozvíte více o elektronickém systému cestovních povolení a souhlasíte s našimi zásadami ochrany osobních údajů.

Jaké údaje shromažďujeme?

Údaje, které shromažďujeme, nemohou být spojeny s Vámi osobně nebo použity k vaší identifikaci. Tyto údaje jsou především technické (např. typ vašeho webového prohlížeče, zařízení, umístění IP), a mohou být použity ke sledování a rozpoznání technických problémů, nebo pro zlepšení funkčnosti a kvality našich webových stránek.

 

Obecně o cookies používaných pro shromažďování údajů

Na našich stránkách používáme různé cookies. Pokud nevíte, co jsou cookies, nebo jak je ovládat nebo smazat, pak doporučujeme navštívit http://www.aboutcookies.org pro podrobné vysvětlení a pomoc. Pracujeme s politikou „předpokládaného souhlasu", což znamená, že budeme předpokládat, že jste spokojeni s našimi stránkami a s tím, jak shromažďujeme údaje - protože to není obtěžující. Pokud nejste spokojeni, pak byste měli buď přestat používat tyto stránky, nebo vymazat cookies, nebo procházet web pomocí anonymního nastavení použití prohlížeče (nazvaný "Incognito" v Chrome, "InPrivate" pro Internet Explorer, "Private Browsing" ve Firefoxu a Safari atd.)

Sledování třetí stranou prostřednictvím cookies

Některé z těchto stránek na našich webových stránkách mohou obsahovat speciální značky, které odesílají informace třetím stranám. Tyto značky jsou nazývány "webové majáky". Informace, které posílají, obecně zahrnuje věci, jako je váš typ prohlížeče a IP adresa, informace o samotné stránce a kdy byla přístupná, a informace odeslané jakýmikoli cookies, které vám třetí strana mohla nastavit na počítači.

 

Externí odkazy

Externí odkazy z naší domény jsou vytvořeny pro poskytování dalších informací o našich službách a stránky, které doporučujeme, mohou obohatit vaši návštěvu Spojených států. Existence odkazu na tyto stránky neznamená podporu nebo schválení jakýchkoli produktů, služeb nebo obsahu dostupného prostřednictvím webových stránek třetích stran. Nepřebíráme žádnou zodpovědnost za vaše používání jakýchkoli stránek třetích stran, a doporučujeme, abyste si přečetli podmínky uvedené na libovolném místě, které navštívíte.

Bezpečnost

Využíváme HTTPS (HTTP přes SSL - Secure Socket Layer). Také využíváme monitorovací systémy pro servery určené k zajištění toho, aby všechny uživatelské zkušenosti a návštěvy byly bezchybné.

Upozornění uživatelů na změny v podmínkách

Můžeme provést změny našich zásad ochrany osobních údajů, kdykoli si okolnosti tyto změny vyžádají. Pokud provedeme takové změny, zveřejníme je na našich webových stránkách, spolu s datem změny. Změníme také obsah této stránky, aby zůstala v souladu s našimi změněnými zásadami.

Souhlas s podmínkami

Když navštívíte tyto webové stránky, souhlasíte s podmínkami našich zásad ochrany soukromí, a vaše trvalá přítomnost a použití těchto stránek představuje trvalý souhlas. Pokud nesouhlasíte s těmito zásadami ochrany soukromí, a to buď zcela nebo částečně, žádáme vás, abyste opustili tyto stránky a nevyužívali je.

Zákony na ochranu soukromí

Kromě ustanovení politiky popsaných výše, existuje několik amerických federálních zákonů, státních zákonů a iniciativ třetích stran, které ctíme:

Zásady identifikačních osobních údajů

Jak je uvedeno v několika koncepčních dokumentech vlády Spojených států, tyto pokyny uvádějí zásady, odpovědnosti a postupy nezbytné pro ochranu bezpečnosti osobních údajů.

Federální obchodní komise poctivého informování

Federální obchodní komise Spojených států formulovala řadu principů poctivého informování. Tyto principy se týkají a) informování veřejnosti o způsobech shromažďování informací, b) poskytuje jednotlivcům možnost souhlasu nebo nesouhlasu s těmito praktikami, c) poskytuje jednotlivcům přístup k údajům, které byly shromážděny o jejich osobě, d) zajišťují přesnost a bezpečnost údajů a e) poskytují prostředky k prosazení těchto zásad a opravné prostředky, pokud jsou zásady porušeny.

Zákon na ochranu dětí na internetu (COPPA)

COPPA je federální zákon Spojených států, který reguluje shromažďování osobních informací od dětí mladších 13 let. Stanoví povinnosti, které musí splnit provozovatelé webových stránek pro získání souhlasu od rodičů či opatrovníků, stejně jako skutečný sběr dat. COPPA sice nezakazuje shromažďování osobních údajů od dětí mladších 13 let se souhlasem rodičů, ale stanovuje přísné limity na to, co je povoleno.

Zákon CAN-SPAM

CAN-SPAM zákon je federální zákon upravující komerční e-mailové zprávy, včetně nevyžádaných zpráv (spam). Vyžaduje možnost odhlásit se z odběru pro spotřebitele a stanoví právní normy pro obsahu a způsoby, jakými jsou tyto zprávy odesílány.

Kalifornský zákon na ochranu osobních údajů online (CALOPPA)

obyvatel Kalifornie, zveřejňovaly své zásady ochrany osobních údajů. Stanovuje požadavky na přístup ke zásadám ochrany osobních údajů a pro položky, které musí být zahrnuty do těchto zásad. Zákon se vztahuje na libovolné webové stránky, která shromažďují informace od rezidentů Kalifornie, bez ohledu na to, zda jsou webové stránky umístěny v Kalifornii nebo ne.

Poslední aktualizace

Tyto zásady ochrany osobních údajů byly naposledy upraveny 3. května 2016.